sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Viimeinen kerta

Moikka! Eli tosiaan viime keskvikkona olin viimeistä kertaa Viivin selässä tänä kesänä, sillä Viivi lähti torstaina Korppooseen lauitumelle, mutta tulee kyllä syksyllä takaisin.

Kun mentiin Paattisille ja näin että Viivi oli laitumella, ajattelin että en saa sitä ikinä sieltä ilman tunnin pyörimistä laitsan ympäri, mutta toisin kävi. Kun Viivi huomas että laitumen portti avautui, se lähti nätisti kävelemään mua kohti, ja anto kiltisti ottaa kiinni.
Viivi oli karsinassa aika apina, koska kokoajan piti pyöriä ja tehdä kaikennäkösiä kevätjuhlaliikkeitä, eikä paikallaan nätisti seisominen käynyt mielessäkään.
Kyllähän se sitte kentällä vähän rauhottu ja meni oikeestaan tosi nätisti. Otettiin laukkaa liinassa molempiin suuntiin, ja Viivi oli ihan super, laukkas vaan eteenpäin reippaasti kun pyydettiin, eikä kiukutellut yhtään.

Sitte Mia päästi meidät irti, ja käveltiin hetki kunnes jatkon taas ravityöskentelyä, ja Viivi meni tosi nätisti. Ja seuraavaksi Mia rupes raahaamaan sellasta tukkia/pölkkyä siihen kentälle, ja sitte ruvettiinkin hyppimään esteitä!, tai ei nyt ihan kuitenkaan, sillä aluksi Viivi ei suostunut edes menemään koko pölkyn yli (korkeutta ehkä alle 20cm),mutta Mian avustuksella mentiin se sitten pari ensimmäistä kertaa käynnissä, ja sitte ilman Miaa, ja vielä ravissakin. Olin ihan varma että poni päättää jossain kohtaa tehdä sellasen superloikan sen pikku pölkyn yli, mutta ei. Viivi meni nätisti ravissa yli, eikä edes yrittänyt mennä ohi tai muuta. (Paitsi ehkä vähän  mutta hys hys, ei puhuta niistä)

Sitte loppukäytien jälkeen mentiin normaalisti tallin, purettiin varusteet ja lahjottiin Viiviä leivällä, kunnes vein sen takasin laitumelle. Sinne se jäi sulosesti kattelemaan kun me lähdettiin, ja seuraavaksi nähdään taas ensi syksynä.

Torstaina en ollut Mariannella tunnilla, koska oli ne koulukisat, mihin en kylläkään osallistunut, mutta auttelemassa ja kuvaamassa olin, ja kuvia laitan sitten joskus kun saan tyhjennettyä kortin johonkin.

Myöskään ensi viikolla en mene tunnille, koska lähdetään keskiviikkona Ranskaan, eli myöskään postausta ei tule vähään aikaan, mutta reissun jälkeen kirjotan varmaan matkasta, ja seuraavan torstain tunnista.


♥ Hyvää kesää kaikille lukijoille! ♥

~Rossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti