perjantai 2. toukokuuta 2014

Ohhoh!Mihis ne postaukset on oikein hävinnyt?
...
Nooh..Ei oo ollut aikaa. hah. En vaan ole jaksanu nyt kirjottaa, kun on ollut aika paljon kokeisiin lukua sun muuta. Mutta nyt ois aika kirjottaa monen (=kahden?) viikon ratsastelut, pistää todellinen megapläjäys kuvia ja vähän blogi-infoa vielä loppuun.

(Kuvia on sitten ja paljon...)

Eli pari viikkoa takaperin menin Pomolla ja sain raahattua Sofiankin mukaan kuvaamaan.
En tarkaan muista mitä tehtiin, mutta laukassa tehtiin ravi-laukka siirtymisiä pitkillä sivuilla.
Ei ollut mikään mun tunti, koska siirtymiset meni aika penkin alle osittain, tai kyllä siellä pari ihan siedettävää oli mukana, mutta todellakin vaan pari.
Kaiken kukkuraksi onnistuin yhdessä nostossa siirtämään pohkeen liian eteen ja kannus päätti jäädä satulavyöhön jumiin, mistä pomo ei ihan tykännyt ja heitti pikku pukin (jos sitä edes pukiksi voi sanoa) ja koska ratsastajan keskittyminen oli jossain aivan muualla, valuin sieltä kauniisti kun mato alas. Sofia sain sen vieläpä kuvattua D:
Oli kyllä elämäni pehmein alastulo...ja samalla myös aika huvittava sellainen :D

  

Vertaa ilmeitä..'kaunis lievä' etukenoni...

Pahoitteluni laadusta!!!


Lopuksi vielä Sofian ja Pomon taidokas selfie


Sitä seuraavana Maanantaina olin ratsastamassa Viiviä, ja meni ihan hyvin, vaikka Viivi olikin aika outo.
Se vaan olla möllötti eikä tehnyt mitään, ja kaiken lisäksi se jo käynnissä rupes puuskuttamaan ihan ihmeellisesti. Ratsastaessakin väsy aika nopeasti, eikä sitten mentykkään kauheen kauan, kun tuntus vähän että ei se poni jaksanut oikeen kävelläkkään.Seuraavana Torstaina menin taas Pomolla ja meni aika hyvin. Täytyy nyt kyllä myöntää että en muista sitte en mitään siitä tunnista, muutakun sen että laukattiin aika paljon, ja Pomo oli tosi reipas, ja muutenkin aika kivalla päällä.
En ottanut kun pari rumaa karsinakuvaa, joista ehkä yksi oli julkaisukelpoinen.Sitte viime Sunnuntaina olin taas Viivillä, ja meillä meni oikeestaan tosi hyvin. Viivi oli kun toinen Poni edelliskertaan verrattuna.
Aluksi Mia juoksutti Viivin ihan normaalisti, ja energiaa tuntu olevan vaikka muille jakaa.
Sitte menin selkään ja mentiin heti vapaana ilman liinaa, ja hyvinhän se meni.
Menin ravissa molempiin suuntiin, ja koitin saada sen kulkemaan uralla suoraan, koska välillä neiti oli sitä mieltä että koska kaikki muutkin on tuolla ulkopuolella, niin mekin mennään sinne.
Mentiin myös hetki harjotusravia, ja huomasin että Viivin ravi on parantunut ja pehmentynyt tosi paljon, koska nyt siellä pysty jo istumaan kunnolla, tai kunnolla ja kunnolla, mutta ainakin paremmin mitä ennen.
Sitte tein muutamia voltteja ja suunnanvaihdoksia, kunnes Mia kysy haluunko mä koittaa sitä laukkaa. No ensin arvelin hiukan mutta kyllä me sitte "nostettiin" se, ja vielä ihan ilman Miaa tai raippaa (;
Meno oli kyllä aika hurjaa, mutta selässä pysyin ja ponillakin pysy  järki päässä.
Sitte vielä ravailin ja annoin Viivin venyttää päätään ihan alas asti, ja siellä oltiin melkeen koko loppu aika.
Heh :D

Mulla on myös Viiviin liittyvä uutinen tiedossa, mutta vielä en sitä teille paljasta. Odottakaa vaan (;Tulipas siitä huono kuva
     

Eilen Torstaina menin taas Pomolla, ja Ida lupautus kuvaamaan (kun olin tarpeeks kauan kovistellut sitä )

No Pomo oli aika tahmea koko tunnin eikä edes herännyt kunnolla missään vaiheessa, vaikka kyllähän se sitten laukassa hiukan liikku jo eteenpäin.
Mentiin koko tunti sellasella hiukan suuremmalla pääty-ympyrällä, paitsi laukassa  oli n. puolet kentästä käytössä.
Alkukäynneissä tehtiin vaan voltteja, ja sitte siiryttiin harjotusraviin.
Ja Taas löydettiin Mariannen kassa muutamia virheitä musta, mistä suurimmat oli mm. se kun ulkonyrkki ei pysynyt kiinni ja valu kokoajan eteenpäin, ja se että roikuin kokoajan sisäohjassa, eikä ulkoavuista ollut tietoakaan. Mutta tarpeeks kauan kun väänsin ja kääsin ja sähläsin, niin sain jotenkin irrotettua sisäohjasta, ja nappaamaan sen ulko-ohjan käteen ja käyttämään sitä ulko jalkaa.
 Ekassa laukannostossa Pomo oli tosi vetelä ja hidas, ja mulla oli liian pitkät jalustimetkin, mutta säädin ne sitten ennen kun laukattiin toiseen suuntaan, minne Pomo laukkaskin jo ihan suht. reippaasti.
 Sitte vielä normaalisti loppuravit ja -käynnit, ei muuta.
Ja lopuksi vielä sitä blogi-infoa, eli Blogin nimi ja osoite tulee muuttumaan lähaikoina, sekä banneri ja ainakin Viivi-sivu. Mahdollisesti myös ulkoasu.

Risut ja ruusut myös enemmän kuin tervettulleita! (:


~Rossu

7 kommenttia:

 1. tiiäks mä sen viivi uutisen ?;D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sä taisit olla siin sillon ku alustavasti juteltii Mariannen kans, mut juteltiin tuntien jälkeen viel lisää ;D

   Poista
 2. Kun vaihdat osoitteen niin suosittelen ilmoittamaan siitä blogissa ennen osoitteen vaihtamista - ainakaan mulle ne osoitteen muutokset eivät ikinä päivity ja huomaan ne sitten muutaman kuukauden myöhässä ja luulen etten ainoa ongelmallinen ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossahan luki että osote TULEE vaihtumaan, mutta joo ymmärrän ja tiiän mitä tarkotat :DD

   Poista