perjantai 23. toukokuuta 2014

Ilman satulaaMoikka!
Eilen torstaina menin Pomolla ja koska oli aika kuuma päivä enkä oikeen muutenkaan jaksanut tehdä mitään, kysäisin Mariannelta että uskaltaako se päästää mut ilman satulaa (viimeksi menin siis 2013 loppukesästä), ja uskalsihan se :D

Epäonnekseni jouduin menemään kevyttä ravia, vaikka vähän huijasin ja menin suurimmaksi osaksi harjotusravia. Pomo meni ihan kivasti, josko nyt vähän reippaasti, muuten tosi hyvin.
Laukassa nosteltiin vaan pitkille sivuille ja tehtiin pääty-ympyrötä, mutta koska kaikki tunnilla ei oikeen tajunnut että laukkaa ei nosteta heti toisen perään, niin M sano että jos lopetetaan ennenkuin ketään sattuu :D
Laukassa jouduin aika paljon pidättämään Pomoa, ja välillä ottamaan vähän rumemmankin "pidätteen" jotta sain ponin hidastamaan vauhtia, kun tuntu että poni vaan kiihdytti ja kiihdytti.

Mutta kyllä mun täytyy sanoa että ei se munkaan tasapaino aivan täydellinen ole, niinkun ei kellään, sillä huomasin että ravissa mun tasapaino siirty aina välillä jommallekummalle puolelle, ja siitä sitte poni kaatu aina lapa edellä  jonnekkin pusikkoon. Käynnissä ja Laukassa ei niinkään minkään näköisiä pysymis-ongelmia ollut.

Tällä viikolla en ollut ratsastamassa Viiviä, koska olin aika kipeä, eikä mun olis eilenkään pitänyt mennä tunnille, mutta koska ensi viikolla on kisat, ja sitä seuraavalla viikolla olen Ranskassa, niin päätin että menen nyt sitten niin ei tule niin pitkää taukoa.
Kuvat otti Ida O.

~Rossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti