tiistai 25. maaliskuuta 2014

Viivi #2

Moikka taas!
Nyt kirjotan lyhyesti eilisestä ja laitan kuvia ja yhden videonpätkän.
Eli eilen maanantaina olin piiiitkästä pitkästä aikaa ratsastamassa Viiviä, ja tällä kertaa tuli otettua laukaakin, sekä ravia ilman liinaa.

  Aluksi haettiin Juulian kanssa viivi tarhasta, ja ruvettiin harjailemaan sitä. Siitä määrästä karvaa mitä ponista lähti olis voinut tehdä karvamaton, sillä sitä meinaan riitti :D
Sitte ihan normaalisti laitettiin varusteet niskaan ja lähdettiin kentälle. Satula oli kuulemman taas ihan huono, ja sen  kyllä huomasin, tosin kyllä se parempi oli mitä edellisillä kerroilla.
 Aluksi Mia juoksutti taas Viivin, ja Viivi näytti ihan energiseltä ja muutenkin ihan eteenpäin pyrkivältä :D
Sitte hyppäsin selkään ja lähettiin heti raviin, kun poni oli jo lämmitellyt tarpeeksi.
Viivi käänsi päätä aika paljon ulospäin ja kyttäili, mutta liikku ihan nätisti. Mun oli myös tosi hankala löytää tuntumaa, kun en tosiaan ole pitkään aikaan ollu Viivin selässä.
Kyllä mä sitte jotenkin pääsin Viivin vauhtiin mukaan ja se meni ihan kivasti, jos nyt vähän hitaasti.
  Sitte Mia kysy, että otetaanko laukkaa, ja no, kyllähän me otettiin. Ja koska Mia sano että nuorella hevosella kun aletaan nostelemaan laukkaa, niin ohjaa täytyy antaa aika paljon ja mä sitte annoin melkeen pitkät ohjat (sisäohjan pidin hiukan lyhyempänä) ja otin harjasta kiinni, koska se "nosto" oli kiitoravia ensin puoli ympyrää, ja sitten se laukka vasta nousi :D
Nostettiin pari kertaa oikeelle, ja sitte vasemmalle vissiin kerran.
  Lopuksi Mia päästi meiät vielä irti kävelemään kentälle ja päätti että koitetaan sitä raviakin nyt sitte, ja hyvinhän se meni. Poni meni reippaasti eteenpäin eikä madellu yhtään, vähän nyki päätään mutta kyllä se senkin sitte siitä joskus lopettaa.

Vielä muutamia kuvia (laatu on mitä on, koska  äiti päätti kuvata vastavaloon)
Käykää myös seuraamassa instagramissa, seuraan aina takaisin (: (linkki ylhäällä)
hehe :DLinssilude                      Muistakaa katsoa HD: nä , näyttää paremmalta! (:
  

~Rossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti