lauantai 1. maaliskuuta 2014

Pomo/Vinski

Heips! Viime viikolla ei oikeen ollut minkäännäköstä kiinnostusta kirjottaa tunnista eikä mistään muustakaan, mutta kirjotan nyt lyhyesti molemmat viikot.

Eli viime viikolla menin Pomolla ja tunti meni ihan kivasti.
Mentiin alussa kahdella pääty-ympyrällä, toisella puomeja, ja toisella voltit törppöjen kohdalle
Pomo kulki ihan hyvin ja niinpoispäin.
Ravit jätettiin vähän vähemmälle, koska Marianne sano että tänään keskitytään vähän enemmän siihen laukkaamiseen.
Laukka piti nostaa käynnistä sen jälkeen kun oli mennyt (pääty-ympyrän) puomit kerran, ja heti viimeisen puomin jälkeen nosto.
Ensimmäinen nosto meni ihan nappiin, ja M sano että se oli kuulemman viikon paras nosto :D
Sama tehtiin toiseen suuntaan ja nosto olisi muuten onnistunut paremmin, mutta Pomo hiukan kompuroi puomilla, ja menetti sitten tasapainon.


No viime torstaina menin Vinskillä ja tunti meni ihan super hyvin.
Harjoteltiin koko tunti oikeestaan vaan kulmaan ratsastusta, ja heti alkukäynneistä alotettiin ja tehtiin pysähdykset ensin kulmiin ja sitten siitä käännetiin niin että hevonen ristii hiukan jalkoja.
Vinski oli heti tunnin alussa tosi kuulianen, ja liikku reippaasti.
Ravissa sama juttu tosin ilman pysähdystä ja siinäkin onnistuttiin tosi hyvin. Tehtiin myös paljon voltteja ravissa, ja sain sen lopuksi taipumaan tosi hyvin molempiin suuntiin.
Tunnin alussa toivoin jo hiukan että mentäis harjotusravia, ja mun toive toteutui, mentiin laukan sijasta harjotusravia, ja taas ratsasteltiin kulmiin ja tehtiin paljon voltteja.
Mulle teki taas ihan hyvää välillä mennä vaan ravia ja käyntiä, eikä vaan ajtella sitä laukkaa, pystyin meinaan itekkin keskittymään paljon paremmin koko tuntiin.

Lopputunnista Marianne tuli kysymään multa että oonko mä tykästynyt Vinskiin, ja sitte rupesin itekkin miettimään, ja tajusin että kyllähän mä vissiin olen.
Pomo on jo meinaan aika tylsä kun kaikki tunnit menee joka kerta ihan samalla tavalla, mutta on Pomokin silti ihana <3

Hauskinta koko tunnissa oli varmaan se, kun M sano mulle että musta on tullut ratsastaja, ja sitten rupesin miettimään, että eihän siihen mennyt kun sellaset neljä vuotta...:D
Mutta joo, onhan se kiva kuulla sekin joskus.

Laitan vielä pari kuvaa viime torstaista, kun sain kameran taas raahattua tallille.
Osa on itseottamia, osan otti Ida (:


Inka ja Simo

Kaunis...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti