lauantai 22. maaliskuuta 2014

Hups!

Moikka! Tosiaan en oo taaskaan vähään aikaan kirjottanu mitään koska noh, unohdin...D:
ja joka päivä oli kaikenlaista kokeisiinlukuaja muuta.
Mutta, nyt kirjotan parista edellisestä tunnista.

Eli kaksi viikkoa sitten menin Pomolla, ja mulla oli valehtelematta paras tunti ikinä. Pomo oli kuulemman ollut aika tyhmä tiistaina ja keskiviikkona, ja siksi M oli päättänyt laittaa sen mulle. Noh ensin ajattelin että tunti menee ihan penkin alle, mutta toisin kävi.
Alku tunnista mentiin vissiin puomeja, en nyt muista tarkkaan, mutta Pomo oli tosi tahmea, eikä oikeen meinannut pohjekkaan mennä läpi, kunnes oltiin sitten hetki jo kävelty ja olin ihan kunnolla ratsastanut sitä eteenpäin, ja  loppujen lopuksi poni kulki oikeen nätisti.
  Ravissa alussa sama juttu, laamailtiin vaan ympäri kenttää eikä kuunneltu ratsastajaa ollenkaan, kunnes muistutin ponia hiukan raipalla lavalle pari kertaa, ja sitten moottori lähti käyntiin ja Pompeli polki hyvin alleen, ja meni puomit nätisti kiukuttelematta.
  Sitten jokainen sai halkasijalle oman puomin mitä ympäri piti mennä kasikkoa sillä aikaa kun jokainen yksitellenn laukkaa, koska yleensä kaikki jää muuten vaan seisoskelemaan keskelle kenttää eikä tee mitään. Ja ylläripylläri, me saatiin Pomon kanssa alottaa. M laitto toiselle pitkälle sivulle vielä laukkapuomin, mistä poika innostu oikeen kunnolla, ja heitti pienet ilopukit heti alkuun.
Pomo laukkas reippaasti eteenpäin ja pärski ilosesti, ja toiseen suuntaan sain sen jo pyöreeksi.
M kehu mua aika paljon, ja sano että innostu oikeen innostu tosta laukasta. :D
Olin itekkin tosi ilonen koska mulla ei oo ikinä menny niin hyvin, ja poni oli tosi rento ja lepposa koko loppu tunnin eikä hidastellut missään kohtaan ^.^

Sitte viime torstai..
Mun piti mennä Vinskillä, mutta M sano että tilsojen takia joudutaa vaihtamaan heppaa, ja pitkästä pitkästä aikaa pääsin Elviksellä.
Ilma oli ihan kamala, ja mentiin vaan sellasella pienellä keskiympyrällä. Ponit ei tykänny yhtään, ja visko vaan päitään.
  Tehtiin alkukäynneissä vähän väistöjä, ja ne ei onnistunu ei sitte yhtään. En tiiä mikä mulla oli mutta mä en vaan saanu sitä ulko-ohjaa käteen, vaan jäin kokoajan roikkumaan sisäohjaan ja poni kulki kaula mutkalla vaan eteenpäin...
Kyllä sieltä sitte toiseen suuntaan pari siedettävää väistöä tuli, mutta nekin oli aika säälittävi 3-4 askeleen väkerryksiä.
  Sitten mentiin harjotusravia ja Elvis kulki ihan nätisti, taino ainahan se, ei siellä tarvii ku istua ni poni kulkee peräänannossa kaula pyöreenä :D ihme poni...
Sitte välissä taas vähän väistöjä käynnissä, ja sen jälkeen kevyttä ravia, ei sen ihmeempää.
  Olis ihan kiva mennä nyt toisenkin kerran Elviksellä, niin että pääsee oikeesti ratsastamaan eikä vaan mennä tollasella miniympyrällä käyntiä ja vähän ravia.

Ens viikolla ois tiedossa taas pitkänpitkän tauon jälkeen vähän Viiviä, toivotaan ainakin niin.

Pari kuvaa vielä mm. tänpäiväsestä kun käytiin kasperin kanssa kuvaamassa Pabloa (:

~Rossu

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja hyviä kuvia olet ottanut! Ulkonäkö on hyvä ja tätä on helppo selata!:)
  Käy kurkkaamassa blogiini jos tahdot ja hei sait uuden lukijan <3
  http://lifebyveerasulin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! c:
   Käyn liittymässä (:

   Poista
 2. Hyviä kuviä, Liityn lukijaksi :)

  VastaaPoista