sunnuntai 27. lokakuuta 2013

R.I.P Keskiviikko


Nopeasti viimeviikosta.

Eli Maanantaina olin tavalliseen tapaan ratsastelemassa Viiviä ja tälllä kertaa ei ihan mennyt nappiin uuden satulan takia.
Mia oli siis nyt ostanut uuden satulan, ja se oli vielä huonompi kun edellinen. Se vaan kiikkui puolelta toiselle, ja kippas kokoajan eteenpäin. Satulavyökin tuntu löysältä vaikka se oli niin kireellä kun sen sai?
No vanhalla satulalla mennään siis vielä, kunnes löytyy parempi.
 Mut muuten meni ihan suht. hyvin, poni liikkus ainakin suurimmaks osaks ihan hyvin (okei välillä sai käyttää raippaa)
Tehtiin pysähdyksiä ja peruutuksia molempiin suuntii ja niissä Mian piti taas auttaa kun poni ei tajunnut taas mitään :DD
Mut kyllä se siitä vielä joskus.


Sitte siihen Keskiviikkoon.
Eli viime viikolla olin mun viimisellä Ke-tunnilla, ja mulla oli Pomo.
Mä kerkesin jo ikävöimään sitä.
Mutta siis, mulla meni tunti todella hyvin, varsinkin verrattuna nyt viimeisimpiin tunteihin.
Heti alkukäynneistä päätin pitää pohkeen koko tunnin kunnolla kiinni, koska Pomolla mulla on ollut se ongelma, että jotenkin se vaan pääsee irtoomaan sielä mun huomaamatta.
Ja huomasin itekkin että poni oli paljon parempi. Marianne myös sano että mä oon varmaa sillon kun menin Nikkiksellä, niin oppinut ratsastamaan, koska mun käsi pysy koko tunnin oikeessa kohdassa, ja nyrkki kiinni.
Mentiin salmiakki-kuviota käynnissä ja jokaisessa kulmassa piti jatkaa pariaskelta vielä eteenpäin, tehdä pysähdys, ja sitten lähteä kääntämään etu osaa niin, että etujalat menee ristiin.
 Ravissa sama juttu mutta ilman pysähdyksiä, ja Pomo käänty ihan hyvin, vähän oli hankaluuksia jossain kohdissa kun oli niin paljon vesilammikoita, ja niistähän ei voi mennä, koska jalat vois vaikka kastua.
 Me ei laukattu koska kenttä oli niin kamalassa kunnossa, ja laukan sijaan mentiin harjotusravia.
Se teki ihan hyvää mulle välillä keskittyä siihen ratsatamiseen, eikä siihen laukkaan, oon meinaan itessä huomannu sen, että en keskity kunnolla alku tunnista, vaan ratsastan aluksi ihan miten sattuu, ja sitte laukassa alan keskittymään enemmän.
 Harjotus ravi meni hyvin, ainut vaan että poni ei oikeen tykännyt liikkua kun oli niin märkää ja lammikoita joka paikassa.
Ainut asia mitä mun täytyy nyt kunnolla harjotella on se, että mun jalka pysyin harjotus ravissa paikallaan, koska se heiluu kokoajan ihan kauheesti. Kyllä se jalustimessa pysyy jaa näin mut heiluu vaan.


Torstaina talulla luki Rosa-Roosa, ja Nea-Pomo, ja muistin että Nea sano et se menis ennemmin Roosalla kun Pomolla, ja koska mulla oli sitte taas toisinpäin, niin kysyin Nealta jos se haluis vaihtaa, ja halushan se. Käytiin kysymässä Mariannelta, ja se sano että senpuolesta saadaan vaihtaa.
 Tunti meni taas tosi hyvin, ehkei ihan yhtä hyvin ku Keskiviikkona, mut hyvin kuitenkin.
Mentiin taas harjotus ravia, ja sitte nosteltiin pitkille sivuille laukkaa, ja nekin meni ihan hyvin.
Pomo oli vaan aika tahmee, kun sillä oli niin kova pissahätä, mutta seki sitte helpottu lopputunnista kun sain sen pissaamaan B) Se oli mulle lottovoitto :DD
Tunnin lopussa Marianne sano et mä oon aika hyvin saanu sitä nyt ratsastettua, ja tällä kertaa olin itsekkin samaa mieltä (:

Kuvia mulla ei ole miltään päivältä, mutta videon Viivistä laitan Tänne jossain kohtaa ens viikolla.

Ja uuden bannerin teen varmaan kanssa, kun toi nyt on aika tylsä jo. Yritän tehdä jonkun mikä vois pysyä vähän kauemin.

~Rossu
2 kommenttia:

  1. Yhyyyyyy, tuli jo nyt ikävä sua ;( Voitko muuten tehdä mulle Bannerin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ); ja voin tehdä jossain kohtaa kun kerkeen, voi mennä hetki kun mulla on taas aika paljon kokeita ja muita koulujuttuja tulossa :/

      Poista