lauantai 24. elokuuta 2013

Hyvät ja Huonot


Nyt taas ihan normaalisti, Keskiviikon ja Torstain tunnit lyhyesti.

Eli Keskiviikkona oli ihan kamala tunti.
Meitä oli kerrankin vaan neljä, ja oisin toivonu et oltais päästy hiukan vapaammin menemään koko kentällä, ku ois kerranki ollu tilaa, mut ei . Mentiin kaikki pääty-ympyrällä, ja heti aluksi ruvettiin asettelemaan hevosia sisälle ja ulos, ja mä vihaan sitä, en vaan tiiä miks, mut vihaanpahan vaan.
(mä siis menin Pomolla)
No kyl mä pari kertaa sain sen taipumaan ja asettumaan ihan ok, mut muuten meni kyl ihan päin !"#¤%&/....Ja ravissa sama juttu, ja ne meni viel huonommin, ja pomo liikkus tosi huonosti, mikä kyl osin johtu siitä et sil oli ihan kamala pissahätä.
Mut muutenki, mul meni kaikki ihan väärin, ulkokäsi valu eteenpäi, nyrkit ei pysyny kiinni, peukalot oli kokoaja jossai misä lie, nojailin eteenpäin, laukas poni ei liikkunu eteepäi eikä laukka pyöriny yhtään.
Pomo oli ihan tyhmä. Ei. Mä olin ihan tyhmä. Mä en osannu ratsastaa enää yhtään? hyvä et osasin edes keventää, ja senki kohtalaisesti.
Voi Pomo raukka.


Mut sitte Torstaina.
Pomo oli ku eri hevonen, ja mä olin ku eri ratsastaja. Tunti meni aika hyvin.
Mentiin taas pääty ympyrällä, ja meit oli aika paljon, ja siks ei oikee ollu tilaa tehä yhtään mitään.
Mut mentiin jonkin aikaa harjotusravia, ja sitte sellasta tehtävää, et piti harjotus ravissa mennä  pitkäsivu, sitte siirtyy käyntii ja takasi raviin ja lyhyen sivun keskellä nostaa laukka, ja tehdä pääty-ympyrä.
Laukka meni ihan hyvin, oli vaa melkee kokoajan joku edessä, mut muuten ihan kiva tunti (:

ja laitan pari kuvaa keskviiikosta, mut torstaista ei oo kuvia.

Kuvat on ottanu Ida ja Iina (:

Ida oli myös kiva ja teki meistä koosteen keskviikon tunnista, ja siitä nyt osittain näkee jo et mun tunti ei ollu mitenkään maan paras :DD

Videoon pääset tästä (:
~Rossu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti