perjantai 9. elokuuta 2013

Hyppelyä

Juu, eli kirjotan nyt eilisen ja edellispäivän tunneista, kun en jaksanu sitte 10 aikaan illalla ruveta väsäämää mitään blogia enää.

Keskiviikkona menin pomolla, ja pomo oli paljon parempi mitä viime viikolla, ku se oli tosi kova suustaan eikä oikee pysähtyny ja oli hiukan laiska ( en tiiä oliko vika mussa vai missä, mut koskaan se ei oo tollane ollu).
Tehtiin ihan perus juttuja, harjotus ravia ja sillee, ei mitään ihmeellistä, ei oikeestaan ees mitään oikeen tehtävää, et marianne vaan katto ja korjas kaikkien istunnat ja muut.

Mut sitte eilinen, eli Torstai. Menin taas pomolla ja hypättiin jotain pieniä ristikoita ja sitte nostettii kakkos este hiukan isommaks, ei sekään mikään iso, mut sitä nyt pystys jo esteeks sanomaa.
Pomo hyppäs hyvin, mut en oikeen saanu laukkaa pyörimän ku  keskityin liikaa siihen hyppyyn, johtuen siitä et en haluu taas tippua sen takia, ku en päässy hyppyyn mukaan :DD
Ja sit pitää vaa kisois kattoo toi oikee laukka, ku se multa unohtuu usein, ja eilenki tultiin  yks (ehkä kaks) kaarret vastalaukassa (hups).Kuvat © Ida Ojala
-Rossu3 kommenttia: