lauantai 17. elokuuta 2013

Erinlainen viikko...Moi! Mä kirjotan nyt taas keskiviikon ja torstain tunneista, ja pistelen pari kuvaa.
Mun siis piti kirjottaa jo eilen , mut en saanu tätä irtonäppäimistöö toimimaa, joten jouduin odottaa tähän päivään.

Mut siis, Keskiviikkona menin Vinskillä, ja ensin oli hiukan sellanen olo et en jaksais mennä Vinskillä, mut sit ku pääsin selkää, ni mieli muuttu. Se oliki ihan kiva.
Vinski taipu ihan hyvin ku tehtiin alussa kasikkoa puomin päällä, vähän se meni alussa pitkänä mut sit sain hiukan lyhennettyä.

Ravissa piti tehdä kolmi- ja nelikaarista, ja se meni ihan kohtalaisen hyvin, hiukan ois ehkä saanu olla paremmat tiet. Ja sitte piti pitkillä sivuilla ratsastaa hiukan ravia eteenpäin, ja se onnistu aika hyvin.
Laukassa mentiin vaan pitkät sivut koska kenttä oli hiukan märkä ja liukas, mut muuten oli ihan kivaa mennä pitkästä aikaa taas Vinskillä.
Idan piti kuvata mua, mut sit sato senverran et ei oikee viittiny olla siel pihal, mut sai Ida pari laukkakuvaa tunnin lopussa.(:

Sitte kysyin Mariannelta jos saisin taas mennä joku kerta Sallilla, ku sillä oon menny vaan kerran, ja siitäki varmaan vuosi aikaa?
Ja siihe Marianne sitte vaa et Torstaina voisin mennä sillä, ja meninkin.Ja sitte.... Torstai.
Ennen tuntia auttelin hiukan Inkaa laittamaan simoa kuntoon, ja mun piti kuvata Inkaa, mut sitte Marianne tuli kysymään jos hiukan taluttelisin Elvistä pikkukentällä, ja joo tottakai mä sitte suostuin kun ei mulla mitään kauheen tärkeetä tekemistä ollu, et kuvailin inkaa sitte lopputunnista.

Mut Torstaina menin tosiaankin Sallilla, ja Salli oli tosi kiva vaiks oliki hiukan hankaluuksia, kun on tottunut niin erilaisiin hevosiin.

Inka lupautu kuvaamaan mua, ja sai muutaman ihan hyvän kuvan ja paljon videoita (:

Sitte Alkukäynneissä Marianne sano et sain sen jo hiukan sinne HeB muotoon. Mä yllätyin koska aattelin et Salli menee mulla ku mato pää ylhäällä, mut ei O.o
Taivuteltiin poneja S-kirjaimilla, ja tehtiin ihan perus juttuja (:


Ravissa oli hiukan tekemistä ku en oikeen löytäny sopivaa tuntumaa ja tasapainoa, mut kyllä seki sitte sieltä tuli pikkuhiljaa. Tehtiin ihan perus juttuja.

Laukassa Marianne kehu mun istuntaa, vaikka ite aattelin et istun ku perunasäkki, ku sillä on niin ponteva ja sellanen niin erilainen laukka kun esim. Vinskillä tai Pomolla.
Ja siellä laukassa joutu jo aika lailla istumaankin :DD
Oikeeseen kierrokseen meni paljon paremmin, mut sitte vasempaan se vähän vähän innostu aina kun kaveri meni edellä, ja sitte meni ihan plörinäks.

Mut joo, oli tosi kivaa mennä Sallilla, ja toivottavasti meen nyt hiukan useemminkin sillä, et oppisin menemään hiukan erillaisillakin hevosilla, ku vaan Pomolla ja Vinskillä :D

Muutenkin torstaina oli tallilla ihan villi päivä :DD en nyt rupee selittelee sen enmpää, mut en muista koska viimeks ois tapahtunu taas, mitään sen erikoisempaa :DD


Kuvat ei oo mitään hyvä laatusia, koska kamera on mitä on.


Ei toki vinossa


Säätöä..


~Pop. Only Sanna Will Understand~

~Rossu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti